Sea Stars anno 2013

30 apr
Sea Stars anno 2013
Sea Stars anno 2013

Sea Stars har spelat på lite i det dolda dom senaste åren. Men har man dammat av och fräschat till sig lite. Bandet utgår från Göteborg sedan 1976, och är ett rutinerat
och underhållande liveband med stark sång och stämsång som sitt varumärke. Ny hemsida har man nyligen släppt och man är i färd med att gå in i studion och spela in nytt låtmaterial som representerar Seastars 2013. Så håll både ögon och öron öppna för Sea Stars 2013.

Nina Fyhr 5-års jubilerar

30 apr
Nina Fyhr 5-års jubilerar
Nina Fyhr 5-års jubilerar

Den 30/4 har Nina Fyhr 5-års jubileum som dansarrangör. Då bjuds det på buggkurs innan dansen som Dreams svarar för. Varmt välkomna till en toppentrevlig Valborg i Kristinehamn.

Göran & Håkan 70 år

29 apr
Göran & Håkan 70 år
Göran & Håkan 70 år

Idag, måndag den 29 april fyller två tvillingar i år. Men det är inga tvillingar som helst. Det är nämligen dansbandstvillingarna Göran och Håkan Liljeblad som fyller 70 år!

Tillsammans startade de Streaplers 1959. Vid bandets 50-års jubileum som hölls på Liseberg 2009 valde Göran att sluta men Håkan is still going strong.

STORT GRATTIS på er grabbar!!!

Veckans dansband 18: Xplays

28 apr
X-plays
X-plays

Mot Vättern och Motala beger vi oss denna vecka. Motala är den vackra staden som ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad. Kända personer från Motala är bland andra; Baltzar von Platen, grundare av Göta Kanal och Motala. Anders, Per och Ulf Holmerz, Axel Holstensson, grundare av Luxor AB och Fredrik Virtanen, journalist och TV-programledare för att nämna några personligheter. Här finns även ett rikligt musikliv Och det är även här som vi hittar veckans dansband Xplays.

Xplays är ett traditionellt modernt mogendansband med Motala som utgångsort. Ett band som låter väldigt bra och tight och som jag är övertygad om att vi får höra mycket mer om i framtiden.
Bandet har funnits sedan 2010 i nuvarande uppsättning. Spelställena är allt från Folkets hus och parker till dansrestauranger och privata fester.

Samtliga medlemmar har spelat i diverse andra band både rockband och dansband. I början spelade man mycket nonstop med andra lite mer kända band som Casanovas, Scotts med flera.

X-plays live på scenen
X-plays live på scenen

X-plays ambition är att leverera en bra ljud & ljusbild tillsammans med en bred repertoar, allt för att tillfredsställa en bred publik. Det tillsammans med rätt tempo & ”sväng” kryddat med sann spelglädje är vad som behövs för en lyckad danskväll.

Extra kul tycker jag är att man i dessa tider går lite mot strömmen. Då många av banden lägger ner och dansställen minskar satsar man rejält med ny cd och nya låtar. Man har som mål att vara ett deltidsband och siktar på att ha 30-35 spelningar per år. På sin repertoar har man på din repa ungefär 40-50 låtar på en kväll.

På skivfronten har man släppt en live-cd och en maxi-singel med fyra låtar på. Maxi-singeln släpptes i höstas och fick titeln ”Kristina”. Plattan innehåller fyra låtar, två snabba och två lite lugnare. Den är arrangerad och producerad av Tobbe Nyström, fd keyboardist i Wahlströms. Tobbe är inblandad som kompositör/textförfattare för tre av spåren. Man har även varit och spelat in i hans studio. I övrigt kan nämnas Leif ”Mulle” Melander, Thomas Berglund och Mats Larsson, idel ädel låtskrivarelit. Detta är en riktigt bra singel som profilerar bandet på ett positivt sätt.

X-plays
X-plays

Titelspåret ”Kristina” sätter sig direkt efter några få lyssningar. I ”Ge mig all din kärlek” är det full fart och det doftar faktiskt lite Wahlströms om låten. Det skulle mycket väl kunna varit Daniel Wahlström som sjunger. Men nu är det en mycket bra originallåt.

Tanken med skivan var att man från början skulle göra en singel med två låtar endast i reklamsyfte för att dela ut till arrangörer. Men då man hade så många bra låtar valde man att göra en maxi-cd med fyra låtar på. Man har dock flera låtar kvar för en eventuell kommande full-cd. Om och när den kommer får framtiden utvisa. Först och främst ska maixi-singeln få ”jobba”. Och än så länge har det gått riktigt bra. Låtar har testats på flera olika dansbandslistor där man nått höga placeringar.

De övriga två spåren går inte av för hackor heller. Som helhet en otroligt stark debutsingel som lämnar stort avtryck hos mig.

Aktuellt för bandet är att man nu är klara för dansbandsveckan i Malung. Fredag 19 juli äntrar man så bana 4 tillsammans med Excess

X-plays
X-plays

Bandet består av:
Patrick Fagerlöf – Klaviatur, sång
Esbjörn Samuelsson – Gitarr, sång
Thomas Schön – Trummor, sång
Kenth Tergeland – Bas, sång

Deléns vs Mingos

28 apr
Bingolottos dansbandstävling Deltävling 2
Bingolottos dansbandstävling Deltävling 2

Tävlingsdags igen och idag hoppas jag och tror på Deléns- Även om Mingos har en färgstark sångerska så tror jag på Deléns. Men som alltid i tävlingar av dessa slag så beror det så klart på vad man framför och hur man framför. Det är lite svårt att sia om hur det kommer gå innan man hört deras tävlingsbidrag. Men i kväll lägger jag min röst på dom duktiga grabbarna från Marieholm.

Dagens dyraste åk!

28 apr
Tandådalen
Tandådalen

Sälen är en tätort i Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Sälen är en populär turistort, och startplatsen för Vasaloppet ligger strax söder om orten. Sälen har sju vintersportanläggningar i varierande storlek. De största är Lindvallen/Högfjället och Tandådalen/Hundfjället som ägs och drivs av Skistar. Lindvallen och Hundfjället har en mer barninriktad profil med stora barnområden. Tandådalen har mer avancerad åkning. Högfjället står för den klassiska fjällsemestern med Högfjällshotellet mitt i.

Ja nu kanske ni undrar jag skriver dessa rader. Jo det är så att jag har varit några dagar uppå fjället med det härliga gänget tillika arbetskamrater på MT Trading & Design. Jag har aldrig varit i Sälen. Et längsta i detta väderstreck är Malung och dansbandsveckan. En liten kickoff teambuilding är aldrig fel. Att umgås lite lättsamt utan för jobbets väggar.

Fina fjällstugan
Fina fjällstugan

Sagt och gjort på torsdag rullade en bil med fyra grabbar upp mot Sälen. Vi var ju fler i andra bilar. På radion spelades det dansmusik och övriga i bolen förbluffades över mina dansbandskunskaper över vilka låtar som spelades och vem som framförde dessa alster.

Efter några timmar och en stopp i Vansbro för kaffe så kom vi så fram till Tandådalen.
Vi började med att hyra skidor till dom som inte hade med egna. Spännande och se vart detta skulle sluta. Jag som inte stått på ett par skidor på över 20 år och än mindre på slalomskidor.
Åkte sedan och installerade oss i den fina fjällstugan. På kvällen blev det en god hemmagjord lasagne. Mums!!

God mat i trevligt sällskap
God mat i trevligt sällskap

Vaknade dagen efter till ett strålande skidväder. Det var idag det skulle ske. Lilla jag som inte stått på ett par skidor på jätttelänge och som dessutom inte begåvats med Sveriges bästa ballans. För att göra en lång historia kort så blev det inte alls som jag tänkt. Man får inte balans på ett par skidor i en blink så där. Men det viktigaste som jag är sjukt stolt över ä’r att jag provade i alla fall.

Jag i Sälen
Jag i Sälen

Tack till min chef Patrik för ditt enorma tålamod med lilla mig Jag kom i alla fall upp i liften och ner igen. Skulle kunna skriva en hel roman och dagens dyraste åk men nöjer mig nog så här. Jag bjuder på detta och konstaterar likt Lotta på Bråkmakargatan att jag är bra på mycket annat än just Slalom. Även om mitt tålamod sattes rejält på prov så kan man skratta åt det lite i efterhand. Men som sagt så är slalom inte min grej.
På kvällen blev det lite trevligt samkväm med grillning och tillbehör.

Dagen efter bestämde jag mig för att inte utmana ödet på skidor. Så jag stannade kvar i stugan tillsammans med Erik dom inte heller alde skidbacken. På grund av snöovädret slog vi oss ner i tv-soffan. Snacka om konstraster när Tv8 visade Skärgårdsdröm och man förflyttades ut i den västkustiska skärgården.

Aftter Ski
Aftter Ski

Efter några timmar kom gänget från Skidbacken tillbaka. Dom slutade lite tidigare idag på grund av vädret. Vi softade lite innan vi drog ner på tandådalens after ski. Det var ett jäkla ös ch fullpackad pub med ”Vi tre”. Fullt ös i timmarna två.

Lite senare blev det matintag i form av middag på Ubbes Asian Bar och Kök. Själv slog jag till på en jättegod kyckling med ris och sås som skakade förträffligt gott. Kvällen rundades sedan av i fjällstugan med lite film och lite på femman i form av Irene Huss.

På söndagen var det så dag att lite smått börja tänka på hemfärd. Efter frukosten packade vi färdigt allt vi skulle ha med oss hem. Sedan städade vi stugan och packade alla bilar och for ner till skidbacken. I dag var det ett strålande väder med några få minusgrader. Jag gick runt och tog lite fina kort på omgivningarna. Blev även några bussar och andra trevliga vyher på minneskortet. Dagens lunch bestod av en toppengod lasagne. Mums!

Hundfjället
Hundfjället

Efter det att övriga gänget känt sig mätta och belåtna på skidåkning kryssade vi i sakta mak hemåt Värmland. Vi stannade till på några outlet butiker och kikade. Jag köpte mig en grymt snygg hoodie med Sälen brodyr på. Alltid kul att ha något minne med sig hem. Ungefär tre timmar senare blev jag avsläppt hemma. Tack alla inblandade för fyra otroligt roliga dagar i Sälenfjällen.

Monas bästa – Ny cd

28 apr
Monas bästa
Monas bästa

Du har väl inte missat Monas nya heta cd. Monas bästa”: Beställ den redan idag från Ginza Musik. http://www.ginza.se/product/mona-g/basta!/212974/
Förutom denna finns det även nya samlingsskivor med Claes Lövgrens och Shanes.

Logen mitt i skogen – Blomsterhultlogen

27 apr
Logen mitt i skogen - Blomsterhultlogen
Logen mitt i skogen – Blomsterhultlogen

Nu har Janne Sandgren som är arrangör för Logen mitt i skogen – Blomsterhultlogen släppt sitt program för 2013. Ett rikgit bra program. Kul att han ger många nya band chansen att få komma dit. Pure Divine, Dreams och Exces är alla tre band som har framtiden framför sig. Detta har han kryddat upp med mer etablerande band som Perikles, Casanovas och Wizex. Riktigt kul att Wizex kommer dit som har en mycket blandad repertoar. Så väl mött på logen 2013.

Brunnsparken utökar igen

25 apr
Brunnsparken
Brunnsparken

Som bloggen tidigare skrivit om och som besökare på Brunnsparken märkt så slopade man tisdagarnas kvällsdans.Man hade kvällsdans 1 gång i månaden. Nu återinför man söndagsdanserna igen. Så här skriver man på sin hemsida:

När Föreningen tog beslutet att ta bort tisdagsdanserna på kvällen, gjordes det av ekonomiska skäl. Verksamheten var tvungen att krympas fort och underlaget på tisdagkvällarna var inte så högt som behövdes, när vi blev tvungna att betala 25 % moms på entréintäkterna.Kvällsdansen på Tisdagar kommer tillbaka!
Nypremiär tisdag den 27 augusti med dans till Kindbergs med tiden 19.00-23.00

Ambitionen var att kunna återinföra dem i någon form, så snart som möjligt, redan till 2014 helst.
Under tiden infördes ToppEnTisdagen, för att tillgodose en del av den publiken som vill dansa på en vardags kväll, då vi ändå tror att det finns underlag för någon form av kvällsdans på vardagarna. Detta gjordes i samråd med PRO.

Brunnsparkens dansgolv
Brunnsparkens dansgolv

När vi nu återinför kvällsdansen på tisdagar blir det ungefär varannan vecka.
Vi hoppas och tror att underlaget ska finnas för dessa kvällsdanser.
Och provar vi inte får vi inte veta.
Vi kommer att sträva efter att ha så bra blandning som möjligt av moget och modernt på dessa kvällsdanser.

I och med det försvinner också ToppEnTisdag och Trivseldansen på eftermiddagen återgår till den sedvanliga 13.30 – 17.00

Källa: Brunnsparken.com

Följ mig på Instagram

23 apr
Instagram
Instagram

Missa mig inte på instagram där jag dokumenterar en del av min vardag och andra trevligheter. mackiz79 är mitt användarnamn där. Följ mig gärna :)

Inlägg på G…

21 apr
Jag
Jag

just nu händer det väldigt mycket i mitt liv. Jobb, nöjes och en del annat smått och gott. Därför har jag inte haft tiden att blogga så mycket som jag velat. Men det kommer framöver inlägg från diverse danser, sälenresan, jobb m,m m,m Så håll ut alla som väntar på färska roliga inlägg från mig Mackan.

Voize vs Callinaz

21 apr
Bingolottos dansbandstävling Deltävling 1
Bingolottos dansbandstävling Deltävling 1

I kväll är det så dags för Bingolottos dansbandstävling deltävling 1. Voize och Callinaz är det som tävlar i dag. Två dansband med Z i sitt bandnamn. Callinaz står ju mer för en traditionella dansmusiken medans Voize står för det mer moderna. Beroendet på vad som kommer framföras tror jag både banden kan bli giftiga. Hoppas på Callinaz men tror det blir Voize som kommer dra det längsta stråt i kvällens tävling.

Arne lämnar Hedins

20 apr
Arne Bakken i Hedins
Arne Bakken i Hedins

Arne Bakken som är frontsångare i Hedins orkester kommer att sluta i bandet som från och med sensommaren 2013 kommer gå ner till en trio. Hans sista jobb blir på Malungs dansbandsvecka där han och bandet kommer göra en ”tack å farväl show”.

Så här skriver Arne till fansen:

– Inget varar för evigt, allt har sin tid och även ett slut. Jag har bestämt mig att hoppa av turnélivet och dansbandslivet med mina goda vänner i Hedins Orkester.

– Jag har en son från ett tidigare äktenskap som skall flytta hem till mig på heltid. Jag känner att det blir svårt att ständigt vara på turné och samtidigt vara en närvarande pappa.

– Min sista spelning gör jag på dansbandsveckan i Malung. Vill tacka mina goa vänner i Hedins, alla arrangörer, kolleger och alla Ni underbara dansare som jag fått äran att träffa genom åren.

– Ersättare kommer Hedins presentera inom kort. Hoppas nu jag får en chans att träffa Er alla under den sista tiden med bandet.

Kram, Arne

Barbados i Kristinehamn

17 apr
Barbados i Kristinehamn
Barbados i Kristinehamn

Nu är det dags igen för fullt ös på Bells Kitchen i Kristinehamn.
Den 19 April smäller det. Då kommer självaste BARBADOS på besök.
Detta band behöver ju knappast någon närmare presentation. Biljettsläppt sker inom kort.

Rolandz på sommarturné

16 apr
Rolandz på sommarturné
Rolandz på sommarturné

Det var tänkt som ettkort ”studiebesök2 i dansbandsvärden. Men ganska snart var han fast i det hela. Nu 2013 drar bandet åter ut på turné i sommar.
I samband med årets turné släpper man både en liveskiva och en DVD. Dessutom kommer tv4 sända programmet ”Rolandz Sommaryra” runt midsommar.

Juli
19/7 Bollnäs – Alftaparken (Nonstop med Barbados)
20/7 Härnösands Stadsfest
25/7 Sunne -Fryksdalsdansen (med bla Ole Ivars, Blender och Scotts)
26/7 Mariehamn – Rockoff-festivalen
27/7 Fagerö Rangsby Närpes Finland (Nonstop med Tremolo)
30/7 Borgholms Slottsruin
31/7 Rättvik – Dalhalla

Augusti
1/8 Stenungsund – Stenungsbaden (Nonstop med ej fastställd orkester)
2/8 Skövde – Hotell Billingehus (Blå Hallen)
3/8 Ludvikafesten
10/8 Göteborg – Kajskjul 8
17/8 Visby – Kneippbyn
24/8 Östervåla Folkets Park
30/8 Säffle – Medborgarhuset
31/8 Tanumstrand – Tanumstrandshallen

Skivmässa i Björneborgs Folkets Hus

16 apr
Skivmässan i Björneborg
Skivmässan i Björneborg

På 1 Maj är det traditionsenligt skivmässa i Björneborgs Folkets Hus
Mässan öppnar kl 11.00 Var där i god tid för det blir alltid kö.

Soliden Koppom i Värmland

16 apr
Soliden Koppom i Värmland
Soliden Koppom i Värmland

Snart drar man i gång med sommarens danser på Soliden Koppom i Värmland. Arrangör för danserna är Järnskogs GDV. Evenemangen är för allmänheten men man blir medlem när man kommer dit.

Jacobs Loge 2013

15 apr
Jacobs Loge 2013
Jacobs Loge 2013

Trots att man enligt utsago körde ”Sista dansen” på logen 2012 blir det dans även denna sommar.
Lördagar 21.00 – 01.00 är det som gäller. Varmt välkommen!

Veckans dansband 15: Extas

15 apr
Extas
Extas

Från att förra veckan vara på Skövdeslätten där vi mötte Statuz har vi nu begett oss till Dalsland. Ungefär mitt i landskapet finns den lilla kommunen Bengtsfors med sina ungefär 3000 invånare. I Dalsland finns det några dansband lite här och där. Ett av dom är Extas orkester.

Bandet tog sina första ackord i februari 2011 och spelar fräschmogen dansmusik, och med det så menar man att de spelar en blandning av modernt och moget med en modern tappning.

Extas har på mycket kort tid fått stor uppmärksamhet i media genom deltagande i flera olika dansbandstävlingar där man skördat stora framgångar.

Man är ett glatt gäng som verkligen gillar det man gör vilket syns på scenen. Då medlemmarna har andra jobb vid sidan av spelandet är man ett deltidsband som spelar ungefär 5-6 gånger per vilket genererar ungefär 50-60 spelningar på ett år.

Extas live på scenen. Foto: Michelle Selnert
Extas live på scenen. Foto: Michelle Selnert

I början av 2012 började Extas fundera på att spela in en skiva och tog kontakt med flera kända låtskrivare. Extas fick flera låtar tillsänt sig. Men till slut blev det två låtar som blev inspelade. På en singel ”Allting ordnar sig” och ”I varje litet andetag”. Skivan är producerad av Tobias Nyström som har ett förflutet i numera insomnande Wahlströms orkester.

Skivan fick goda recensioner i flera tidningar och diverse radioprogram. Personligen tycker jag att detta är er en jättebra debutsingel. Riktigt kul dessutom att man satsar på helt nytt material. Christian har en mycket behaglig röst att lyssna på och som dessutom ger profil åt bandet.

Vinsteb på Liseberg Foto: Extas
Vinsten på Liseberg Foto: Extas

Nu ville man satasa mera på bandet. Därav så anmälde man sig till en dansbandstävling som kallades Hitta dans på Liseberg. Det var 19 band som var med i tävlingen. Alla band fanns med bild och en låt på internet där man så att man kunde se och lyssna, och därefter rösta på sin favorit.

De fem banden som hade flest röster gick till finalen som hölls den 5 maj på Polketten Liseberg. Banden fick spela upp till dans i 15 minuter. En jury med Jenny Salén från Jenny Saléns orkester, Göran Liljeblad från Streaplers samt Ewa Neogaard som är arrangör för Brunnsparken Örebro hade fullt upp med att kolla och lyssna på banden.

Banden som tävlade var Blame, Revival, Mannerz, Extas och Ninnas orkester
Efteren halvtimmes överläggning så utsågs Extas som vinnare denna kväll.

Mitt denna glädjeyra fick bandet reda på att deras låt ”I varje litet andetag” skriven av Thomas Berglund och Camílla Andersson hade tagit sig vidare till Svensktoppen nästas delfinal i Lysekil. Den avgjordes 14 Juni. Dock vann man inte. Men bara att medverka gav åter igen massmedialt uppsving. Vann gjorde Sofia Geidvik som tog sig vidare till den stora finalen på Liseberg.

Extas
Extas

Detta med att vara med i tävlingar och visa upp sig fick orkestern mersmak på. Så man skickade in en anmälan till en tävling som heter Dansbandsduellen som arrangerades av tidningen Allas på Malmöfestivalen. Även här hamnade man i final genom omröstning på internet och ett överläggande av en jury. Den 23 augusti 2012 avgjordes finalen Man slutade här på en andra plats slagna av vinnarna Konditorns som vann.

Extas
Extas

Bandet består idag av:
Tony Persson: Bas
Christian Haraldsson: Sång
Niklas Ideskär: Trummor
Emil Andersson: Gitarr & Sång
Thomas Vainio: Keyboard/Dragspel & Sång

Nu siktar bandet vidare med flera intressanta och trevlig jobb i vår och sommar. Besök bandets hemsida www.extas.se för att se hela turnéplanen.

Vill man boka bandet för en kväll eller har övriga frågor är det bara att använda nedanstående kontaktuppgifter.
bokning@extas.se
TeL: 0706 – 83 40 75

Sälen…

13 apr

Skickar en snörik hälsning från Sälen . Återkommer med nya inlägg på måndag.

Nya Rent Drag

10 apr
Nya Rent Drag
Nya Rent Drag

Stig Olof ”Stigge” Petersson gjorde i Mars sin sista spelning med rent Drag.

Nu tuffar bandet vidare och har hittat en ny spelevink som tagit plats i orkestern. Ingmar Bäckström spela dragspel i musikskolan och kämpade med alltför svåra låtar från min pappas bröderna Lindquistskivor. Sen följde ca 5 år med lokala rockband.

Efter denna epok började dansbandsperioden och 1987 fick han jobb i Charlies från Alingsås och fick spela tillsammans med Anders Björk. Efter orkesterns upphörande 1989 fick jag möjlighet att spela på heltid med Öijwinds från Värmland.

När bandet lades ner så startade han en visduo och har haft stor glädje med detta under många år. Nu är han så tillbaka i danbandsvärlden tillsammans med Rent Drag.

Min praktiska mobilväska

9 apr
Min mobilväska[
Min mobilväska[

Vad praktisk den är, min nya mobilväska. Grymt snygg är den också. Allt i äkta skinn. Nää inget fake här inte. 200 kronor är ett bra pris dessutom. är hel nöjd med denna modeassessoar.

Min outfit 6 April

8 apr
Outfit 130406
Outfit 130406

Jeans: HUMÖR
Skjorta: HUMÖR
Skor: Fred Perry
Keps –

Veckans dansband 14: Statuz

7 apr
Statuz
Statuz

Det är alltid kul att pressentera nya unga fräscha dansband som har framtiden framför sina fötter. Vi styrde kosan ner till Skövdeätten för att möta det upp relativt nya unga dansbandet Statuz.

Som en del andra dansband som startats i Skaraborg så började det hela på ”Music and production” i Skara. Music and Production är en av Sveriges mest påkostade och bredaste musikutbildningar där man som elev får läsa allt från bland annat Instrument/sång, gehörs- och musiklära till studio och musikdata.

Medlemmarna Jesper Grahn – Gitarr, Sång, Hampus Nilsson – Bas, Sång och Max Johansen – Trummor bildade bandet Statuz i November 2012. Dessa tre hade spelat tillsammans i en annan konstellation tidigare, och ville nu fortsätta tillsammans Det man saknade var en kille som kunde traktera en klaviatur. Sagt och gjort började man leta efter en klaviaturist. Ma hittade så Olle Tidblom som även sjunger. Bandet började repa tillsammans och gjorde sin första spelning den 10 November 2012 i Skövde. Man har även hunnit med att spela nonstop med bland annat Blender och Streaplers. Under stora delar av November och December agerade man husband på Skara Stadshotell.

Statuz
Statuz

Enligt grabbarna själva har man ett härligt sväng. Vi spelar allt från dansbandsettor till låtar från 60-talet och framåt! Många av de gamla dansbandsklassikerna dammar man av med eget sound för att få det att låta nytt och fräscht som både den yngre och den äldre publiken känner igen.

Att det blev just blev dansband för dessa killar är inte så konstigt egentligen. Då basistens

Bandet kom snabbt i kontakt med ett bokningsbolag som hjälper dem med spelningar över hela Sverige. LS Tonart är ett utav de största bokningsbolagen i Sverige inom dansband.
Pappa spelar trummor i Lasse Stefanz och brodern trummor i Drifters.

Aktuellt för bandet är man håller på att leta låtar för att gå in i studion och göra en första platta. Man kommer även att medverka på flera dansbandsfestivaler framöver.. Bland de två stora kan dansbandsveckan i Malung och dansfesten i Lidköping nämnas.

Statuz
Statuz

Bandet besttår av:
Jesper Grahn – Gitarr, Sång
Hampus Nilsson – Bas, Sång
Max Johansen – Trummor
Olle Tidblom – Klaviatur, Sång

Nedan kan ni se ett youtube-klipp från Boråsparken där bandet spelade nonstop med Blender.

Berit slutar i Zlips

5 apr
Zlips
Zlips

Zlips meddelar via sin facebooksida att sångerskan Berit kommer att lämna bandet på grund av familjeskäl. Berit kommer att bli kvar ännu några veckor men sen kommer Zlips presentera en ny medlem i bandet. Passa på att dansa till bandet, hör Berit sjunga ännu någon gång.

Per Håkans i NKP

5 apr
Per Håkans i NKP
Per Håkans i NKP

Riktigt trevlig läsning i dagens lokaltidningen Nya Kristinehamns Posten
Tack till NKP för att ni tog med detta ”tips”.